-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:13738 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

در مرحله تحقيق از مراجع به يك نظر كارشناسي نرسيدم، حال به اين نتيجه رسيدهام كه تحقيقات من كامل نبوده است، تكليف من چيست؟ آيا اعمال شرعي من درست بوده است؟



معتبرترين كارشناسان، جامعه محترم مدرسين حوزه علميه قم هستند كه اعضاي آن همگي استادان باسابقه و مجتهد مسلم هستند. اعضاي آن جامعه طي اطلاعيهاي، اسامي هفت نفر از مراجع را به عنوان كساني كه تقليد از آنان مجزي است اعلام نمودند، مقام معظم رهبري نيز يكي از اين هفت مرجع اعلام شده، ميباشد. بنابراين چنانچه در نظر كسي همه آنان برابر باشند، از هريك از آنان ميتواند تقليد كند، البته همان گونه كه حضرت امام نيز فرمودهاند دو عنصر زمان و مكان در اجتهاد دخالت دارند و به نظر ميرسد با توجه به اين مسأله و اشراف بيشتر مقام معظم رهبري بر شرايط سياسي - اجتماعي حاكم بر جهان، مرجعيت ايشان راجح ميباشد.

اما در مورد اين كه آيا اعمال شرعي شما تا كنون درست بوده يا نه؟ حضرت امام در رساله عمليه، مسأله 14 ميفرمايد: »اگر مكلف مدتي اعمال خود را بدون تقليد انجام دهد، در صورتي اعمال او صحيح است كه بفهمد به وظيفه واقعي خود رفتار كرده است يا عمل او با فتواي مجتهدي كه وظيفهاش تقليد از او بوده، يا با فتواي مجتهدي كه فعلاً بايد از او تقليد كند مطابق باشد.«



مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.